Privé trainingen

Puppy-privéles

 

Waarom een privé puppycursus? Speciaal voor mensen die graag hun eigen tijd indelen en niet gebonden willen zijn aan een vaste dag enz.

Voordat uw pup in huis komt kunt u al een afspraak met ons maken om u terdege voor te bereiden op de komst van uwnieuwe huisgenoot. Hierbij denken wij aan voorinformatie i.v.m. zindelijk maken, de juiste maat mand / bench, aanschaf halsband, etensbak, eerste autorit naar huis, thuiskomst, eerste nacht en uw huis puppy-proef maken enz.

De 3e levensmaand van uw pup is de belangrijkste van zijn leven. Dus geen tijd te verliezen, want: jong geleerd is oud gedaan. Bel meteen voor de afspraak.

Tel. 06 53685686,  Of mail naar bdegenaars@icloud.com

 

 

De privé-puppycursus is er op gericht u en de hond te begeleiden van PUP naar PUBER met gewenst gedrag in eigen omgeving.

Uw pup moet leren wat en wie er allemaal bij het leven hoort. Auto’s, fietsers, vreemde geluiden, joggers, andere honden… uw pup moet het allemaal leren kennen en vooral ook leren hoe hij er mee om moet gaan.

Tijdens de privé-training leert u hoe u en uw gezin kunt bouwen aan derelatie met uw hond en er wordt gewerkt aan basisoefeningen zoals zitten, netjes meelopen aan de riem, wat is van jou en wat is van ons.

Ook wordt u verteld hoe u uw puppy het beste zindelijk kunt maken, hoe u voernijd en het verdedigen van speelgoed kunt voorkomen, hoe u uw puppy leert niet in uw handen ofkleding te bijten, hoe u voorkomt dat uw puppy gaat slopen en hoe u uw puppy vast went aan de dierenarts.

Maar het allerbelangrijkste is dat u spelenderwijs van uw pup een gehoorzame huishond maakt met veel plezier voor baas en hond.

Copyright© 2010 Lucky-Dogs.nl.