Wie zijn wij

Mijn naam is Beatrix Degenaars

 

IMG_2064

 

Ruim 40 jaar geleden is mijn liefde voor honden begonnen.

Mijn passie voor het opleiden van honden is pas echt begonnen toen ik 20  jaar geleden als vrijwilliger bij het KNGF begon met als eerste taak het grootbrengen van puppies die later mogelijk blindengeleidehonden konden worden. In het eerste jaar groeit zo’n pup op tot een stabiele, gehoorzame, blije hond, die na circa een jaar van socialisatie en basisopvoeding terug gaat naar het KNGF voor zijn “hogeschool” opleiding.

Tijdens het geven van diverse voorlichtingen over het KNGF als ambassadeur, kwamen er altijd vragen over de opvoeding van honden. Daardoor kwam ik op het idee om van mijn hobby mijn beroep te maken en zo is in 2007 Lucky-Dogs ontstaan.

Dankzij al deze ervaringen en diverse aanvullingen in de vorm van lezingen, congressen en opleidingen heb ik de mogelijkheid gehad mensen te helpen bij de opvoeding van hun puppies en bij de heropvoeding van hun hond(en).

Ik heb uit ervaring geleerd dat baas en hond ‘spelenderwijs’ het meeste plezier aan elkaar beleven.

Het onder de knie krijgen van de “hondentaal” is hierbij onmisbaar om elkaar op een leuke manier te leren begrijpen.

 

Op dit moment werk ik het meest met baasjes die hun hond een heropvoeding willen geven en daarnaast zal de nest-begeleiding altijd een passie van mij blijven.

 

Mijn naam is Carin de Knegt

 

IMG_2071

 

 

Tot een jaar of 20 geleden was ik bang voor alles wat op 4 poten rond liep. Om dit te overwinnen heb ik toen mijn eerste hond aangeschaft.

De angst heb ik helemaal overwonnen en ik ben doorgeslagen naar de andere kant.

Omdat het werken met honden zo leuk is ben ik mij er 15 jaar geleden verder in gaan verdiepen en instructeur geworden.

 

Mijn doel is, mensen te leren omgaan met hun hond om van hun puppy een gehoorzame huishond te maken en daarbij staat het doorgeven van de hondentaal centraal.

En zo begeleid ik nu al 20  jaar met veel plezier “spelenderwijs” mens en hond.

Laatst aangepast (vrijdag, 23 april 2019 23:54)

Copyright © 2010 Lucky-Dogs.nl. All Rights Reserved.