Wie zijn wij

Mijn naam is Carin de Knegt

Tot een jaar of 20 geleden was ik bang voor alles wat op 4 poten rond liep. Om dit te overwinnen heb ik toen mijn eerste hond aangeschaft.

De angst heb ik helemaal overwonnen en ik ben doorgeslagen naar de andere kant.

Omdat het werken met honden zo leuk is ben ik mij er 15 jaar geleden verder in gaan verdiepen en instructeur geworden.

IMG_2071

Mijn doel is, mensen te leren omgaan met hun hond om van hun puppy een gehoorzame huishond te maken en daarbij staat het doorgeven van de hondentaal centraal.

En zo begeleid ik nu al 15 jaar met veel plezier “spelenderwijs” mens en hond.

Mijn naam is Jolanda Pastor

In 2012 kreeg ik onderweg tijdens een wandeling een tip om contact op te nemen met Lucky Dogs voor een goede vervolgtraining voor mijn Fladcoated Retriever Lexie.

Na de eerste leuke gehoorzaamheidtraining ben ik verder gegaan met de Fun training die wij tot op de dag van vandaag nog elke zaterdag met veel plezier volgen.

Door hun inspanningen en ervaringen hebben ze mij geholpen om van onze lieve Lexie een gezellige gehoorzame huishond te maken.
IMG_2065

Om het team te versterken hebben ze mij gevraagd de werkzaamheden achter de schermen te gaan doen.
Door alle trainingen ben ik zo enthousiast geworden dat ik mezelf nu ook als instructeur ga ontplooien.

U zult mij dan ook aan de telefoon krijgen als u contact op neemt met Lucky Dogs.

 

Mijn naam is Beatrix Degenaars

Ruim 40 jaar geleden is mijn liefde voor honden begonnen.

Mijn passie voor het opleiden van honden is pas echt begonnen toen ik 15 jaar geleden als vrijwilliger bij het KNGF begon met als eerste taak het grootbrengen van puppies die later mogelijk blindengeleidehonden konden worden. In het eerste jaar groeit zo’n pup op tot een stabiele, gehoorzame, blije hond, die na circa een jaar van socialisatie en basisopvoeding terug gaat naar het KNGF voor zijn “hogeschool” opleiding.

Tijdens het geven van diverse voorlichtingen over het KNGF als ambassadeur, kwamen er altijd vragen over de opvoeding van honden. Daardoor kwam ik op het idee om van mijn hobby mijn beroep te maken en zo is in 2007 Lucky-Dogs ontstaan.

Dankzij al deze ervaringen en diverse aanvullingen in de vorm van lezingen, congressen en opleidingen heb ik de mogelijkheid gehad mensen te helpen bij de opvoeding van hun puppies en bij de heropvoeding van hun hond(en).

Ik heb uit ervaring geleerd dat baas en hond ‘spelenderwijs’ het meeste plezier aan elkaar beleven.

Het onder de knie krijgen van de “hondentaal” is hierbij onmisbaar om elkaar op een leuke manier te leren begrijpen.

IMG_2064

Op dit moment werk ik het meest met baasjes die hun hond een heropvoeding willen geven en daarnaast zal de nest-begeleiding altijd een passie van mij blijven.

Laatst aangepast (vrijdag, 27 maart 2015 23:54)

Copyright © 2010 Lucky-Dogs.nl. All Rights Reserved.